O'Talent | Initiatiefnemers
155
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-155,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Initiatiefnemers

Bert Kranendonk is initiatiefnemer van O’Talent. Henk Smits is kwartiermaker voor O’Talent Achterhoek. Samen zetten zij zich in om O’Talent te vestigen in de Achterhoek, als eerste locatie in Nederland.

Bert Kranendonk is van oorsprong onderwijzer en al ruim dertig jaar zelfstandig ondernemer en experience architect. Hij ontwikkelt en produceert beleefomgevingen rond merken en thema’s.
Henk Smits is gespecialiseerd in het ontwikkelen van regionale economie en bedrijventerreinen, waarbij altijd de vraag opduikt: welke talenten biedt de omgeving om economische ontwikkeling gestalte te geven?

Beider achtergrond en passie sloten naadloos op elkaar aan bij de ontwikkeling en productie van het initiatief O’Talent. Na research en het ontstaan van een groot draagvlak binnen de Achterhoek besloten zij om O’Talent te vestigen in de of nabij de DRU Cultuurfabriek in Ulft.