O'Talent | Onderwijs
164
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-164,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Onderwijs

Hoe moet het onderwijs inspelen op de continu veranderende arbeidsmarkt? Over tien jaar bestaat de Top 10 van beroepen uit beroepen die vandaag nog niet bestaan. Waar moeten we onze jongeren dan voor opleiden? Welke studie moeten ze kiezen? Over tien jaar is elke branche en sector onherkenbaar veranderd door innovaties en een steeds veranderende vraag. Hoe spelen bedrijven daar op in en welke mensen hebben ze daarvoor nodig? Innovatie komt uit mensen, niet uit beleid. Dat impliceert dat we het beste uit de mensen moeten halen, door hun potentiële talenten, passies en ambities maximaal tot ontwikkeling te brengen. Dat werkt het best als iemand een goed beeld heeft van zich zelf, zodat hij gemotiveerd is dat te leren wat hem toekomst biedt.

O’Talent draagt er aan bij dat een jongeren de studie kiest die bij hem past, zodat intake gesprekken effectiever worden en de uitval in het eerste jaar drastisch wordt beperkt.