O'Talent | Wat?
167
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-167,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5.1,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Wat?

O’Talent is een attractieve en interactieve beleefomgeving, waarin deelnemers hun eigen talenten en ambities ontdekken en onder woorden brengen. Dit leidt tot zelfinzicht, zelfvertrouwen en zelfregie.
De bezoeker maakt in uiteenlopende speelse omstandigheden (van ‘gamecarrousel’ en ‘4D theater’ tot ‘white lounge’ en ‘darkride’) talloze associatieve en onbewuste keuzes. De software van de games is adaptief en zodoende volledig afgestemd op iemands leeftijd, niveau en ervaring.
Tussentijds spiegelt de bezoeker zijn belevenissen met zijn buddy: bijvoorbeeld een vriend, ouder, collega of coach. Na verloop van tijd krijgt de bezoeker een spiegel voorgehouden in de vorm van een Talentwijzer en een ‘rondvlucht’ boven bijpassende studies en/of werksituaties.
In een studio geeft hij/zij ten slotte een interview, om in eigen woorden te vertellen wat hij/zij ontdekt en geleerd heeft.
Deze zelfanalyse en dit zelfadvies worden vastgelegd in beeld en geluid. Data waar de bezoeker zelf veel mee kan, maar juist ook de opleidingsinstituten en de bedrijven.